Tyhjä_baari2_(kopio).jpg

"Sit mä kelasin, tää baarihan on v... tyhjä, tää on niinku baari mut tää on tyhjä."

Revo_logo_copy.png

 

Suunnittelemme mainontaa joka tulee huomatuksi ja tavoittaa kohderyhmänsä, olkoon se sitten elämän eturivissä tai marginaalin sivukujalla. 

Asiakkaina meillä on ollut niin Rööperin Pesulaa kuin Savonlinnan oopperajuhlia. Kaikkiin toimeksiantohin suhtaudumme aina  intohimolla, on aivan sama onko kyseessä kymmenien tuhansien tv-kampanja tai edullinen verkkokampanja.

Teemme yhtälailla kokonaisvaltaista kampanjasuunnittelua kuin sisäistä tai ulkoista tiedotus- ja viestintämateriaalia tai graafista suunnittelua, verkkosivuja, sisällöntuottoa tai mainontaa radioon ja televisioon. Jos yritykselläsi on sanottavaa niin anna meidän kertoa se mahdollisimman vaikuttavalla tavalla. Lähetä tästä yhteydenotto pyyntö >>

Näyttökuva_2019-07-28_kohteessa_13.35.13.png

Case: Huutokaupat.com

Todella hieno toimeksianto "Kertokaa miten saadaan lisättyä sivuilla käviöiden määrää", Huutokaupat.comin sivuilla oli aloittaisamme noin 2-300 000 kuukausittaista kävijää, siis todella paljon, mutta asiakkaamme halusivat paljon enemmän. 

Vaaka_flyeri-Helsinki.jpg

Case: China Screen

China Screen, Euroopan laajuinen uuden ja kriittisen kiinalaisen elokuvan festivaali näyttää Kiinan monet kasvot. Olemme tehneet tapahtuman visuaalista ilmettä ja viestintämateriaaleja koko tapahtuman käyttöön ympäri eurooppaa.

Tyhjä_baari2_(kopio).jpg

Hyvä tuote tarvitsee vain hyvän tarinan

Me teemme töitä asiakkaillemme juuri sillä porukalla joita kyseinen toimeksianto edellyttää, emme kaikki istu samassa konttorissa, emme edes samassa maassa. Asiakkaidemme kannalta sillä ei tosin ole mitään merkitystä, tai no ehkä sillä on vaikutusta työmme hintaan.

Tyhjä_baari3.jpg

Oikea aikainen ja kohdennettu viesti ymmärretään

Hyväkin viesti väärässä paikassa, väärään aikaan ja väärille ihmisille on kuin silmänisku pimeässä -kukaan ei huomaa eikä vaikutu. Me voimme löytää teille myös sen oikean median joka houkuttelee kuin mansikan makuinen kielisuudelma.

Tyhjä_baari3.jpg

Ihme urpoja, tulevat tänne ennen seitsemää, onks tää muka joku bingo. Täh?

Revo_logo.png